KIÁLLÍTÁSOK -> Esküvői kiállítás 2013

Esküvői kiállítás 2013
Időpont:2013.01.26.->2013.01.27.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Szervező:

Elérhetőség:
Cím: , .
Web:
E-mail cím:

Az Esküvői Kiállítás 9. alkalommal, január utolsó hétvégéjén 2013. január 26-27-én kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportaréna területén.

Az eddigi esküvői kiállításokat alapterületben, felszereltségben, befogadóképességben, megközelíthetőségben felülmúló helyszínen, megfelelő fórumot kínálunk biztosítani mindazon cégek részére, akik tevékenységükkel vagy az általuk nyújtott szolgáltatásokkal közvetlen vagy közvetve kapcsolódnak kiállításunk témaköreihez. A január végi időszak megelőzi a báli szezont, és nem utolsósorban az esküvőkre való felkészült időszakát.

Látogatóink számára átfogó képet kívánunk adni a hazai piac nyújtotta lehetőségekről, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a családi-események és ünnepi alkalmak nagyobb hangsúlyt és megfelelő rangot kapjanak mindennapi életünkben.

A kiállítás célcsoportja elsősorban a "család".

Látogatónk a helyszínen felmérhetik a kínálatot, tájékozódhatnak az árakról, lehetőségekről, és természetesen vásárolhatnak is, ezzel időt és sok esetben pénzt is megtakaríthatnak.

A nyitva tartást úgy határozzuk meg, hogy időbeosztásuktól illetve lakhelyüktől függően lehetőleg a legtöbben látogathassák kiállításunkat.



További információ