Arhív kiállítások -> VampiCon 2013

VampiCon 2013
Időpont:2013.10.26.->2013.10.27.
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
Szervező: HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albetirsai út 10. (Expo tér 1.).
Web: www.hungexpo.hu
E-mail cím:

2013 október 26-27 között misztikus sorozatok híres karakterei látogatják meg hazánkat.
Előtted a lehetőség, hogy többet megtudj a vámpírok, vérfarkasok, boszorkányok és démonok uralta világról. Ne felejtsd el mielőbb megvenni a jegyedet, nehogy lemaradj erről a különleges hétvégéről.

A VampiCon célja, hogy elhozza neked a kedvenc sorozataidban szereplő színészeket és lehetőséget biztosítson számodra, hogy találkozz velük. Persze ebben nem merülnek ki a lehetőségek. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezt a hétvégét sose felejtsd el. Különleges műsorok, előadások, fellépők fogják színesíteni a programot. Természetesen ezek mellett alkalmad lesz olyan emberekkel találkozni, akik szeretnek a fanatsy-k világában barangolni, éppúgy ahogy Te.

Hogy mindez hogyan működik? Egészen egyszerű, eljössz és jól érzed magad. A Te feladatod ennyi, a többi a mi dolgunk: mi biztosítjuk a lehetőséget, hogy részt vehess a színészek paneljén, az előadásokon, a műsorokon, hogy vásárolhass az árusoktól, hogy együtt bulizhass velünk az esti koncerten, és hogy autogramot kérj és közös képet készíts kedvenc színészeiddel. Sőt, ha elég bevállalós vagy, és jelmezben érkezel, még díjat is nyerhetsz. Ez így elég jól hangzik, ugye?

Ha minden jól megy - és ebben szükségünk van a Te segítségedre is - ezentúl majd évente találkozhatunk. Amit biztosra ígérünk, hogy megpróbálunk évről évre megfelelni az elvárásoknak, sőt felülmúlni azokat.


Bővebb információ