Arhív kiállítások -> AGROmashEXPO

AGROmashEXPO
Időpont:2014.01.29.->2014.02.01.
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
Szervező: HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albetirsai út 10. (Expo tér 1.).
Web: www.hungexpo.hu
E-mail cím:

A széleskörű szakmai összefogásnak köszönhetően a lehető leggazdagabb kínálatot tekinthetik meg a látogatók. A tavaly novemberben a hannoveri AGRITECHNICA-n bemutatott újdonságok közül több gép is Magyarországon ezen a kiállításon mutatkozi be először. Itt lesz többek között a 2014-es ÉvTraktora, a Claas Axion 850, mely elnyerte az AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2014 Nemzetközi Termékfejlesztési Nagydíját is.

Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow együttes megrendezésével olyan komplex rendezvény jött létre, mely az agrárágazat hazai csúcsrendezvénye. A hazai piaci kínálat megjelenik e kiállításon a legnagyobbaktól a legkisebbekig, a gépektől az inputon át a logisztikáig. Ez a kínálati gazdagság a látogatói szám ugrásszerű növekedését is hozta, hiszen tavaly már 45.000 agrárgazdasági szakember, gazdálkodó jött el, hogy még a munkák előtt tájékozódjanak az újdonságokról, lehetőségekről.

Az AgrárgépShow keretein belül megjelenik a hazai gépforgalmazók színe-java, köztük a nagy, piacvezető cégekkel.

Az AGROmashEXPO az input-gépesítés-logisztika hármasát szem előtt tartva mindhárom tematikában egyre szélesebb választékot mutat be. Növekszik a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.

Az AGROmashEXPO-n belül a hazai gépgyártók (MEGOSZ) tagjai ismételten nagyszabású bemutató keretében vonultatják fel a hazai gépgyártás újdonságait.



További információ