Arhív kiállítások -> SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET

SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET
Időpont:2014.01.29.->2014.02.01.
Helyszín: Hungexpo Budapesti Vásárközpont
Szervező: HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albetirsai út 10. (Expo tér 1.).
Web: www.hungexpo.hu
E-mail cím:

A SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET technológiájának egyetlen hazai szakkiállítása a 2014-es szezon megkezdése előtt, januárban ismét bemutatkozási lehetőséget kínál az ágazat szereplőinek. A szakkiállítással ezúttal is egy időben kerül megrendezésre a hazai legjelentősebb agrárkiállítás, az AGROmashEXPO, társrendezvénye az AgrárgépShow, valamint a kertek, parkok fenntartásának rendezvénye, a MAGYAR KERT.

A SZŐLŐ ÉS BORKULTÚRA LEGJELENTŐSEBB HAZAI SZAKKIÁLLÍTÁSA

Az ágazat pihenőidejében, ideális időpontban kínál átfogó képet a borászati háttériparról hazánk egyetlen szakkiállítása. A borászatok számára a legjobb lehetőség, hogy feltérképezzék az új technológiákat, megoldásokat, szakmai tapasztalatcserét folytassanak.

A kiállítás tematikája a teljes gyártási folyamatot lefedi. Minden termék, technológia és szolgáltatás, ami a borhoz kapcsolódik, bemutatható a kiállításon, sőt az elmúlt évektől már a pincészetek számára is kínálunk bemutatkozási lehetőséget.

A kiállítás csokor 2013-ben 45.000 látogatót vonzott, melynek 14%-a elsősorban a SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET kiállítás iránt érdeklődött, és a látogatók 22%-a jelölte meg, hogy szőlőtermesztéssel, borászattal foglalkozik.



További információ