KIÁLLÍTÁSOK -> UTAZÁS

UTAZÁS
Időpont:2017.03.02.->2017.03.05.
Helyszín: Hungexpo
Szervező: HUNGEXPO Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10..
Web: hungexpo.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/263-6000

Az Utazás kiállítás idén 40 éves. A rendezvény elérte azt a kort, amikor számot kell vetnünk, hogy mit értünk el eddig és mi az, amin változtatni szükséges. Az Utazás kiállítás az elmúlt négy évtizedben mindvégig Magyarország piacvezető turisztikai vására maradt. A szakmabeliek szezonnyitó eseményként és kihagyhatatlan szakmai fórumként tartják számon, a hazai turisták számára pedig élmény- és információszerzési forrást jelent. Közben azonban az internet teret hódított, megváltoztak az utazási- és foglalási szokások. Az Utazás kiállításnak is változnia kell. A 2017-es év erről szól.

Az Utazás kiállítás újragondolásakor egyetlen célt követtünk: a rendezvénynek élményt kell nyújtania. Miként érjük ezt el? Összefoglaltuk Önnek a legfontosabb változásokat:

KÖZÉPPONTBAN A KÜLFÖLDI DíSZVENDÉG

A programok középpontjába a külföldi díszvendéget állítjuk. Már a belépéskor más látvány fogadja majd, mint amit Ön és a látogatók eddig megszoktak. Minden érzékszervre hatunk és a célunk, hogy pusztán a kiállítás meglátogatásával utazási élményt nyújtsunk.

AKTíV TURIZMUS

Az aktív turizmus az egyik leggyorsabban növekvő szegmens a turizmuson belül. Elérkezettnek láttuk az időt, hogy az Utazás kiállításon belül is nagyobb figyelmet szenteljünk neki és egyúttal megtegyük az első lépést a vásár tematika szerinti felosztása felé.