Arhív kiállítások -> SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET

SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET
Időpont:2018.01.24.->2018.01.27.
Helyszín: Hungexpo
Szervező: HUNGEXPO Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10..
Web: hungexpo.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/263-6000

A SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET technológiájának egyetlen hazai szakkiállítása 2018. január 24-27. között ismét bemutatkozási lehetőséget kínál az ágazat szereplőinek.

A szakkiállítással ezúttal is egy időben került megrendezésre a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban a hazai legjelentősebb agrárkiállítás, az AGROmashEXPO és az AgrárgépShow, valamint a kertek, parkok fenntartásának rendezvénye, a MAGYAR KERT.

A kiállítás tematikája a teljes gyártási folyamatot lefedi. Minden termék, technológia és szolgáltatás, ami a borhoz kapcsolódik, bemutatható a kiállításon, sőt az elmúlt évektől már a pincészetek számára is kínálunk bemutatkozási lehetőséget. A tavalyi évtől azok részvételére is lehetőség van, akik pálinkakészítéshez használható eszközök gyártásával, forgalmazásával foglalkoznak.

További újdonság a tematikában az ágazathoz kapcsolódó környezetvédelmi, higiéniai eszközök, gépek bemutatásának lehetősége, továbbá az egyre terjedő informatikai megoldások megjelenítése

A látogatók számára a legújabb trendeket, a fejlődési irányokat, a kitörési pontokat a kapcsolódó előadások segítségével igyekszünk felvonultatni, neves borászok közreműködésével.

Az AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2018 kiállítások  ismét teltházzal várják a látogatókat, így a Szőlészet és Pincészet kiállítás helyszíne ezúttal is a  18-as pavilon lesz.