Arhív kiállítások -> Budapest Boat Show

Budapest Boat Show
Időpont:2023.02.23.->2023.02.26.
Helyszín: Hungexpo
Szervező: HUNGEXPO Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10..
Web: hungexpo.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/263-6000

Magyarország legnagyobb hajós találkozója, ahol egy helyen ismerheti meg a legfrissebb hajós innovációkat és tekintheti meg a legnagyobb hajómárkák kínálatát!


A Budapest Boat Show, hazánk legnagyobb szárazföldi kikötője újabb meglepetéssel szolgál a 2023-as kiállítás keretein belül. „Középpontban a Duna” jelszóval globális folyami sportolási és szabadidős lehetőségeket tárunk az érdeklődők elé.

Evezne a főváros közelében? – csak bátran, mi segítünk benne akár verseny kajakkal, akár túra kenuval képzelné el a kalandot. Motorcsónakkal szeretné nézni a tűzijátékot? – miért ne. Ha maga vezetne, segítünk a jogosítvány beszerzésében. Ám ha csak élvezné a látványt, akkor hajó bérlési lehetőséget kínálunk. Kirándulna a Duna magyarországi szakaszán? – pakolja össze a családodat és válasszon a rengeteg lehetőség közül.

Külföldi kirándulásra szeretne menni, de nem akar vezetni? – irány a Duna, ahol számtalan szállodahajó lesi kívánságait. Ráférne a munkahelyi környezetére egy kis csapatépítés? – látogasson ki hozzánk, és válasszon a folyami lehetőségek közül.  Érdekelné a motorcsónak sikerek?  – a Duna erről is rejt titkokat, amit örömmel oszt meg. Még nem buszozott folyón? – itt az ideje, hogy szembenézzen az első olvasatra kissé szokatlan kihívással.