Arhív kiállítások -> Karaván Szalon

Karaván Szalon
Időpont:2023.02.23.->2023.02.26.
Helyszín: Hungexpo
Szervező: HUNGEXPO Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10..
Web: hungexpo.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/263-6000

Magyarország elsőszámú turisztikai kiállításán, az Utazás kiállításon kétségtelenül az egyik legjelentősebb téma a lakókocsikat és lakóautókat felvonultató Karaván Szalon, mely 2023 február 23-26. között várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A kiállításra eddig bejelentkezett cégek mintegy 1500 négyzetméternyi területen 34 karavánnal jelentkeztek be. A kiállításon többek között olyan márkák kapnak helyet, mint a Dethleffs, Fleurette, Giottline, Hobby, Ikamper, Illusion, Knaus, Mobilvetta, Thule, Weinsberg. Az érdeklődők nem csupán magukat a járműveket tekinthetik meg, de átérezhetik, hogy milyen érzés ennek a közösségnek a tagja lenni.

A kiállítók nagyrésze maga is rendszeresen jár így utazni, így a rutinosabbaknak ez egy éves találkozóhely, azok, pedig akik most ismerkednek ezzel az utazási formával, remek lehetőség, hogy elsőkézből szerezzenek információkat tapasztaltabb utazóktól.

A Karaván Szalonon minden megtalálható, amire szükség lehet egy lakókocsis vagy lakóautós utazáshoz. A kiegészítők és felszerelések mellett a kempingezéshez szükséges kellékek ugyanúgy jelen vannak, mint a kapcsolódó szervezetek, szövetségek.