Arhív kiállítások -> UTAZÁS KIÁLLÍTÁS

UTAZÁS KIÁLLÍTÁS
Időpont:2023.02.23.->2023.02.26.
Helyszín: Hungexpo
Szervező: HUNGEXPO Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10..
Web: hungexpo.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/263-6000

Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje 2023. február 23-26. között a 45. alkalommal várja a szakembereket és az utazókat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.


Fő témát is kap a kiállítás – fenntarthatóság a turizmusban – hiszen a jelen helyzet következtében a fenntartható üzemeltetés vált elsődlegessé, ami egyben az ökológiai lábnyom csökkentését, a fenntarthatósági és társadalmi felelősségvállalást is jelenti.

A kiállítók bemutatkozása mellett a fenntarthatóság jegyében ismét számos szakmai és nagyközönség programmal is készülünk, melyek között újdonságok és visszatérő nagysikerű elemek is helyet kapnak.

A szakembereknek szóló egészségturizmus szakmai fórumon szó lesz a fenntartható fejlődésről. A konferencia fő célja, hogy átfogó képet adjon a nemzetközi és a hazai trendekről és tendenciákról az egészségturizmusban, jó gyakorlatokat mutasson be a fenntartható fejlesztésekre. 

A legnagyobb újdonság 2023-ban az E-Bike Test&Show lesz, mely szintén az Utazás kiállítás kiemelt témájához kapcsolódik. Az érdeklődők E-Bikekokat próbálhatnak ki egy külön erre a célra épített pályán. Az E-Bike Test&Show célja, hogy egy szélesebb közönség ismerje meg ezt az egyre népszerűbb eszközt.  

Új programmal is bővül az Utazás kiállítás, ugyanis most először egy fesztivál sziget is lesz a rendezvényen, amelyen több hazai fesztivál is bemutatkozik, valamint különleges promócióval is készülnek a látogatóknak. 500 db Sziget hetijegyet ajánlanak fel diák áron, valamint napijegyet is nyerhetnek az érdeklődők. Akik már biztosan itt lesznek: Balaton Sound, Sziget Fesztivál, Gyereksziget, Gourmet Fesztivál.