Arhív kiállítások -> HUNGAROTHERM

HUNGAROTHERM
Időpont:2023.03.29.->2023.04.02.
Helyszín: Hungexpo
Szervező: HUNGEXPO Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10..
Web: hungexpo.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/263-6000

Az épületgépészet legnagyobb hazai seregszemléje, a HUNGAROTHERM,  mely kétévente kerül megrendezésre a CONSTRUMA kiállítással egyidőben. A kiállítás legerősebb tematikái a fűtéstechnika, légtechnika, illetve a megújuló energiák, de  az épületgépészet további témakörei is hangsúlyosan jelen vannak újdonságaikkal.

Napjaink kihívásai az épületgépészet és a megújuló energia terén is jelentős változásokat hoznak, amelyek az energiahatékonyságot, okosotthonokat helyezik a fókuszba. A kiállítás fő tematikái szerint megjelenő cégek is ezekre a kihívásokra keresik a választ, új energiatakarékos termékekkel, megoldásokkal.

A nagy gyártók megjelenése mellett a színvonalas szakmai kísérő program is komoly vonzerőt jelent a látogatók számára. 2023-ban az innovatív épületgépészeti megoldások, a megújuló energiaforrások és az energiahetékonyság témakörei kerülnek a középpontba.

A HUNGAROTHERM a kiállítók termékei, szolgáltatásai mellett a gépészmérnököknek, szerelőknek, leendő szakembereknek szóló programokkal, versenyekkel, találkozókkal is hozzájárulnak a csokor szakmai vonzerejéhez, így érdemes kihasználni a lehetőséget a legújabb irányok, termékkörök bemutatására a lehető legszélesebb kör előtt tavasszal a HUNGAROTHERM kiállításon.