Arhív kiállítások -> OTTHONDesign OTTHONTEREMTÉSI SZAKKIÁLLÍTÁS

OTTHONDesign OTTHONTEREMTÉSI SZAKKIÁLLÍTÁS
Időpont:2023.03.29.->2023.04.02.
Helyszín: Hungexpo
Szervező: HUNGEXPO Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10..
Web: hungexpo.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/263-6000

A CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor meghatározó kiállításán a konyhatechnológiától a fürdőszobán át a nappaliig minden megjelenik, ami a lakásbelső kialakításához szükséges lehet.

A kiállítást 2023-ban is tematizáltan, főbb témakörökre bontva lesz:

Konyha: konyhabútor, konyhatechnológia

Fürdőszoba: szaniter, hidegburkolat & wellness

Bútor, melegburkolat, lakásvilágítás, kandalló, Lakberendezés & Design

A tematizált elrendezés segíti a látogatók tájékozódását és kísérő programjaiban is több lehetőséget kínál.

A kiállítás fókuszában a fenntarthatóság és energiahatékonyság áll, ami ma már elsődleges szempont otthonunk kialakítása során. Az energiatakarékos berendezések, fényforrások, fűtési megoldások, okos otthonok mellett sokat tehetünk ezért a megfelelő belső tér kialakításával is.

Az OTTHONDesign nagy hangsúlyt fektet mind a lakberendezési trendek, mind a hazai design kultúra bemutatására. A Lakberendezők Országos Szövetségének közreműködésével minden évben rendkívül impozáns, lakásbelsőt imitáló enteriőrben tekinthetik meg a látogatók a legújabb lakberendezési megoldásokat, színeket, stílusokat.

A MAGYAR DESIGN stand kiállítási anyaga pedig egy teljes év designterméséből áll össze, számos alkotás itt debütál. Minden évben több tucat designernek ad lehetőséget a stand a bemutatkozásra, ezáltal pedig lehetőséget teremtve a hazai design kultúra fejlesztésére is.

A kiállítás szakmai részét erősíti a FABUNIO – Magyar Fa- és  Bútoripari Szövetség által szervezett konferencia és egyéb szakmai program, bemutató is, melyen keresztül a hazai bútorgyártás, bútortervezés és képzés is figyelmet kap.

A Kőfaragók és Műkőkészítők Vállakozók Országos Ipartestülete részvétele és gyakorlati bemutatója mellett minden alkalommal szakmai konferenciával is csatlakozik a rendezvényhez.