Arhív kiállítások -> LAKBERENDEZÉS+DESIGN

LAKBERENDEZÉS+DESIGN
Időpont:2011.04.05.->2011.04.10.
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
Szervező: HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albetirsai út 10. (Expo tér 1.).
Web: www.hungexpo.hu
E-mail cím:

Partnereink, kiállítóink és látogatóink igényének teszünk eleget, amikor útjára indítjuk új termékünket a LAKBEREDEZÉS+DESIGN szakkiállítást, a méltán elismert és nemzetközileg is rangos CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítással egyidejűleg 2011. április 5-10. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

LAKBERENDEZÉS+DESIGN tematikája alapvetően a bútor, a konyhabútor, de ezen kívül a függönyök, kárpitok is részét képezik a kiállításnak.

A kiállítás szakmai hátterét két szakmai szervezet adja: a Magyar Bútor és Faipari Szövetség, valamint a 2011-ben megalakulásának 20. évfordulóját ünneplő Lakberendezők Országos Szövetsége.

Jubileumban gazdag lesz a 2011-es esztendő, mivel a CONSTRUMA 30. alkalommal kerül megrendezésre és szakmai partnerei közül a Magyar Építőanyagipari Szövetség megalakulásának 20., míg a Magyar Építész Kamara és a Magyar Mérnök Kamara megalakulásának 15.évfordulóját ünnepli.

Ezt a többszörösen is ünnepi alkalmat mindenki számára emlékezetessé, üzletileg a lehető leghatékonyabbá kívánjuk tenni, ezért kivételesen 2011-ben 6 nap áll a kiállítóink rendelkezésére, hogy bemutassák kínálatukat, újdonságaikat a látogatókkal.

LAKBERENDEZÉS+DESIGN látogatói célközönsége elsősorban a végfelhasználó, azaz kiállítóink számára a közvetlen értékesítés lehetősége biztosíthatja részvételi költségeik megtérülését.

A CONSTRUMA látogatószáma az elmúlt években 60.000 fő volt, amely nagyságrend várhatóan 2011-ben is potenciális vásárlóréteget jelent a kiállítóknak. A CONSTRUMA vonzereje, erőteljes kampánya, valamint a LAKBERENDEZÉS+DESIGN célzott kampánya garanciát jelenthet erre.

További információ:
Tel.: 263-6070
www.lakberendezesesdesign.hu