Arhív kiállítások -> SPA&WELLNESS - Egészség, turizmus és életmód kiállítás

SPA&WELLNESS - Egészség, turizmus és életmód kiállítás
Időpont:2011.11.18.->2011.11.20.
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
Szervező: HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albetirsai út 10. (Expo tér 1.).
Web: www.hungexpo.hu
E-mail cím:

„Az egészséges életmód nem valósítható meg csak a helyes táplálkozással! Mozgás nélkül nincs se testi, se lelki egyensúly! A mozgásnak elengedhetetlen szerepe van a szervezet fitten tartásában és a betegségmegelőzésben! A sport nem csak az elhízást akadályozza meg, hanem a szív és érrendszer erősítését is elősegíti! A vércukorérték magától a testtömegvesztéstől is csökkenni kezd! A mozgás a király. A táplálkozás a királyné. Együtt övék a királyság."

Schobert Norbert 


A Spa & Wellness, az ország egyetlen egészséges életmóddal foglalkozó kiállításaként immár 10. alkalommal szórakoztatja és informálja majd az érdeklődőket a legújabb trendekről, üdülőhelyekről, sportolási és egészségmegőrzési lehetőségekről.

A kiállítás lépést tart a változó piaccal. Ennek jegyében felfrissítettük a kiállítás tematikáját. 2011. november 18-20. között a Hungexpo Vásárközpontban a sport és fitness kapja a legnagyobb szerepet. A kiállításhoz csatlakozik Schobert Norbert és Rubint Réka, és közreműködésükkel először szervezzük meg a nagy tömegeket aktivizáló Fitness Napunkat.

további információ