Arhív kiállítások -> IZEK ÉS BOROK

IZEK ÉS BOROK
Időpont:2011.11.18.->2011.11.20.
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
Szervező: HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albetirsai út 10. (Expo tér 1.).
Web: www.hungexpo.hu
E-mail cím:

2011. november 18-20. között először kerül megrendezésre a Hungexpo új kiállítása, a nemzetek konyháival és boraival foglalkozó ÍZEK ÉS BOROK.

Kíváncsi arra, hogy a brazil konyha miben tér a magyartól? Mi az indiaiak kedvenc édessége? Mitől lesz egy chéf Michelin csillagos? Van-e a különbség a női és a férfi borászok között? Vagy hogy melyik magyar ételhez melyik magyar bor passzol?Jöjjön el az Ízek és Borokra, a HUNGEXPO első, nagyközönség számára nyitott gasztronómiai rendezvényére, és minden kérdésére választ kap!

Kóstoljon bele különböző nemzetek ízeibe és kortyoljon kiváló magyar borokat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, az Ízek és borok kiállításon november 18-20. között, ahol kulturális programok és koncertek szórakoztatják este 10-ig.

Fűtött pavilonban idézheti fel minden látogató a nyári, kora őszi fesztiválok kellemes hangulatát, megkóstolhatja különböző nemzetek ételspecialitásait, ízelítőt vehet hazánk 20 vezető éttermének kínálatából, tanácsokat kérhet a neves magyar és külföldi chéfektől. Belekortyolhat kiváló magyar borokba és pálinkákba, ötleteket meríthet, hogy mi kerüljön az asztalra az ünnepek alatt. Ha valamelyik nedű különösen ízlett, azt kicsi vagy nagy tételben kedvezményesen megvásárolhatja a helyszínen.

Lazításnak a koncerteket ajánljuk. Egy pohár ital mellett élvezheti mindenki a jazz-estet pénteken, szombaton pedig a Budapest Bár kelti életre a régi slágereket. Ehhez egy tapodtat sem kell lépni, a „G" pavilonban este 10-ig megtalálható minden.


további információ