Arhív kiállítások -> Budapest Boat Show

Budapest Boat Show
Időpont:2012.03.01.->2012.03.04.
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
Szervező: HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albetirsai út 10. (Expo tér 1.).
Web: www.hungexpo.hu
E-mail cím:

Hódít a katamarán és ez már most látszik a 2012. évi Budapest Boat Show „horizontján", hiszen jövőre a kéttörzsűeket választották főszereplőnek a Hungexpo nagyszabású hajókiállításán. 2012. március 1-4. között ötszáz négyzetméteres területen rendezkedik be a katamarán flotta. Bemutatkozik az F18-as hajó, a 2011-es katamarán világbajnokság főszereplője. Ott lesz egy 35 lábas hajó, és a közönség megcsodálhatja az újításairól híres Paulovits Dénes munkáit, valamint Szabó Levente „spirálmotoros" hajóját és a Katamarán História nevet viselő történeti kiállítást.

És más hajók...
A látványhoz jövőre is hozzá tartoznak majd a vízi járművek „egytörzsű" és másféle csodái: jachtok, kishajók, evezősök és egyéb alkalmatosságok. A Budapest Boat Show jövőre is a vízen járók nagy társadalmának „happeningje" lesz, várhatóan több ezer látogatóval és a hajózás hazai és külföldi nagyjainak részvételével.

Olimpia!
A kiállítás hangulatát az idén az olimpiai készülődés határozza meg. A magyar hajósport előkelő helyen áll a világranglistán, s addigra minden bizonnyal még több érem várományos sportolónk lesz, akik közül többen már voltak és remélhetően sokan lesznek a kiállítás vendégei. A show díszvendége stílszerűen egy hazai tavunk, a Fertő-tó lesz.

Szörfözzön hozzánk!
A Budapest Boat Show újításai, hagyományos értékei és az olimpia évében várható nagyobb érdeklődés, a vízi sportok bármely területén érdekelt cégnek is emeli a rendezvény ázsióját. A szervezés már javában tart, s akik 2011. november 30-ig döntenek a részvételről, a szervezők által nyújtott 10% előjelentkezési kedvezményre is számíthatnak. A hajókiállítás mellett ezúttal is ott lesz társrendezvényként az Utazás kiállítás és a Port.hu Bringaexpo.


további információ