Hotel Club Tihany Keresés / Térkép   

Hotel Club Tihany

Elérhetőség:
Cím: Tihany 8237 Tihany-rév 3.
Telefon: 87/538-500
Telefax: 87/448-083
Email:
Web:
http://www.clubtihany.hu
A magyarországi konferenciaturizmus egyik legkiemelkedőbb szereplője a Tihanyi-félsziget csúcsán található négycsillagos Hotel Club Tihany, amely 15 éves működése során méltán vívta ki mind a szakma, mind a vendégek megbecsülését szolgáltatásai számával, minőségével. A 13 hektáron elterülő szálloda, valamint üdülőfalu komplexumban mindenki megtalálja a számára megfelelő módját a hivatalos programok vagy a szabadidő eltöltésének. A Club Tihany modern négycsillagos szálloda, 330 szobája és apartmanja kényelmes, korszerű berendezésű, fürdőszobával felszerelt. Chipkártyás zárak garantálják az abszolút biztonságot, a kártyák egyéb kényelmi funkcióval is szolgálnak: szolgáltatások igénybe vételekor és szobahitelre fogyasztáskor. A telefonról külső és belső hívások egyaránt bonyolíthatók, saját számítógéppel az internet is elérhető. Az üdülőfalu 160 bungalow-jában konyha, fürdőszoba és nappali van, itt mindenki otthon érezheti magát: chipkártyás zár a biztonságot szolgálja, TV, rádió és telefon minden házban megtalálható.A jól felszerelt konyha hűtőszekrény, elektromos tűzhely, kenyérpirító és kávéfőző mellett a főzéshez az étkezéshez alapvetően szükséges eszközökkel is ellátott. 95 db. ÁTRIUM ház klimatizált, elhelyezés: a hálószobában 2 fő különálló ágyon, 2 fő franciaágyon galérián, + 1 fő a nappali részen pótágyon.
A Club Tihany üdülőközpont hosszú évek óta biztosít helyszínt a kisebb nagyobb rendezvényeknek, a 8 - 1.500 fős tanácskozásoknak, továbbképzéseknek, konferenciáknak. Magas színvonalú szolgáltatásaival számos hazai és külföldi megbízó elismerését vívta ki. Tapasztalt szakemberei készséggel állnak rendelkezésre, hogy a rendezvény jellegéhez igazodva ideális feltételeket biztosítsanak a sikeres és felejthetetlen itt-tartózkodáshoz. A Hotel Club Tihany páratlan lehetőség, ahol minden egy helyen megtalálható: legyen szó munkáról, aktív kikapcsolódásról, vagy kellemes pihenésről. A szálloda kitűnő választás, ha a cél üzleti megbeszélés, meeting, tréning, szeminárium, szimpózium, plenáris ülés, konferencia, kongresszus, kiállítás, termékbemutató, partnertalálkozó, bankett, bál, céges családi hétvége, sportnap, autós találkozó vagy bármilyen más rendezvény.
Az 1952-ben természetvédelmi területté nyilvánított félsziget méltán kápráztatja el történelmi emlékeivel, csodálatos panorámájával, mediterrán klímájával, flórájával, valamint faunájával az idelátogató turistákat. A Club szépségfarmja minden igényt kielégít, férfi és női fodrász, kozmetika, manikür, pedikür, masszázs, szauna, szolárium. Az egészséges életmód szellemében szinte minden víz-, illetve szárazföldi sportlehetőség a vendégeink rendelkezésére áll. Az 1996-ban átadott gyógyászati részleg a legmodernebb berendezésekkel került felszerelésre, és számos betegség káros hatásának enyhítésére, gyógyítására alkalmas.
A Hotel Club Tihany szakemberei szeretettel várják a céges és magán rendezvények résztvevőit, vagy a pihenni, kikpcsolódni vágyó vendégeket.




Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió