Hotel Azúr Wellness & Konferencia Keresés / Térkép   

Hotel Azúr Wellness & Konferencia

Elérhetőség:
Cím: Siófok 8600 Erkel Ferenc u. 2/C.
Telefon: 84/501-400
Email:
Web:
http://www.hotelazur.hu
A Balaton régió legnagyobb, egész évben üzemelő, komplex szolgáltatásokat nyújtó wellness- és konferencia szállodája, amely akár ezer fős rendezvények helyszínéül is szolgálhat. A Hotel Azúr, a régió legdinamikusabban fejlődő városában, Siófok szívében, közvetlenül a Balaton parton, egy 6 hektáros ősparkban fekszik, és saját homokos vízparttal is rendelkezik. A Balaton, Közép-Európa legnagyobb édesvizű tava, minden évszakban más-más arcával nyűgözi le az ide látogatót, és megannyi feledhetetlen élménnyel ajándékozza meg a vendégeket. A Hotel Azúr a Balaton régió egyik legnagyobb konferenciaközpontjával rendelkezik. Kiválóan alkalmas nagy létszámú konferenciák, tréningek, bálok és egyéb vállalati rendezvények lebonyolítására. A termek változatos nagysága, variálhatósága és modern technikai felszereltsége lehetővé teszi a rendezvények széles palettájának lebonyolítását, a kis létszámú tréningektől akár a 700 fős bankett rendezvényekig. A szálloda tágas terei a konferenciákhoz kapcsolódó kiállítások lebonyolítására is alkalmasak. 300 és 200 fős konferenciatermeik (összenyitva 550 fő), az étteremmel bővítve 1000 fő befogadására is alkalmasak. A 4 standard tolmácsfülke és mobil tolmácsfülke lehetővé teszi nemzetközi rendezvények lebonyolítását. A különböző méretű szekciótermek (30, 40, 60 és 120 fős) a konferenciák résztvevőinek számához igazíthatóak. A hotel egész területén többnyelvű kiszolgálást biztosítanak. Mindegyik terem légkondicionált, technikai felszereltségük a jövő elvárásait követi. A központi konferenciaterem területe kiegészülve az étteremmel, nagyméretű, akár 1000 fős kongresszusok és bankettek megrendezésére is alkalmas. A szekciótermek megfelelő lehetőséget nyújtanak céges továbbképzésekre, megbeszélésekre, tanfolyamokra. A legmagasabb szintű audiovizuális technikai felszereltség lehetővé teszi nemzetközi konferenciák lebonyolítását is. Az 500 fős étterem esküvők, bankettek és bálok kiváló helyszínéül szolgál.
Kuriózumnak számít a szállodához tartozó fürdőcentrum közel 1000 négyzetméteres vízfelületével. A nyitott és fedett medencében megannyi "vizikaland" teszi élvezetessé a fürdőzést. A nagy élménymedence vízköpőjével és vízgombájával hívogatóan csábít a tikkasztó nyári melegben, hogy megmártózzon frissítő vízében.
60 perces wellness program keretében a sodrófolyosót, a nyak- és hát zuhanyt, illetve a felső- és alsótestet masszírozó vízsugarakat (integrált jacuzzi elemek) kombinálhatják a teljes ellazulás érdekében. Sportosabb vendégeink úszással edzhetik magukat, de akik csak pihenni, lazítani szeretnének, azok is érezni fogják az érintetlen természetből érkező víz semmi mással össze nem téveszthető revitalizáló, élénkítő hatását. A jacuzzimedence használatát összehangolták az élménymedencében üzemelő jacuzzival, így együttesen tudják kezelni fáradt izmaikat. Az 50 m2-es termálmedence 36 fokos nagyberényi termálvize létfontosságú alkotóelemeket tartalmaz. A Balatontól 15 km-re, a szelíd somogyi lankák kapujában található Nagyberény község, amelynek 1091m-ről feltörő minősített termálvize mozgásszervi problémák, nőgyógyászati és urológiai betegségek, bőrgyógyászati elváltozások gyógyítására, valamint baleseti sérülések és ortopédiai műtétek utókezelésére ajánlott. Gyógyászati hatása akkor érvényesül igazán, ha többször rövidebb ideig tartózkodnak a vízben. Ajánljuk, hogy dőljenek hátra és lazítsanak legalább egy órát, miután megmártóznak a termálvízben, hogy az ásványi anyagok kifejthessék aktív hatásukat.
A mediterrán stílusú szálloda három épületében, 222 légkondicionált, erkélyes, extrákkal felszerelt szoba áll vendégeink rendelkezésére, amelyből 18 luxus lakosztály önálló szaunával és pezsgőfürdővel rendelkezik. Minden lakóhelyiség balkonos, TV-vel és mozicsatornákkal, telefonnal, Wi-Fi internet-csatlakozással, széffel, hajszárítóval, minibárral, és légkondicionálóval felszerelt. Egyes szobáink pótágyazhatók kihúzható, kényelmes, teljes értékű ággyá alakítható szófával, vagy a legkisebbek számára rácsos ággyal. A szobák között 48 double (családi szobává összenyitható), 36 double (franciaágyas), 120 twin (kétágyas), ebből 48 pótágyazható, valamint 18 lakosztály, nem dohányzó és antiallergén típusokban. Keresse az igényeinek megfelelő, speciális szobaajánlatot! Minden ágyban gyógymatracok garantálják a nyugodt és egészséges pihenést, amelyet antiallergén párnák és paplanok tesznek teljessé.


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió