Hotel Silver****Superior Keresés / Térkép   

Hotel Silver****Superior

Elérhetőség:
Cím: Hajdúszoboszló 4200 Mátyás király sétány 25.
Telefon: 52/363-811
Telefax: 52/362-639
Email:
Web:
http://www.hotelsilver.hu
A hajdúszoboszlói Hotel Silver**** a legjobb rendezvényhelyszín kitüntetést kapta a Business Traveller 2007. évi versenyén. Reméljük, nem véletlenül... Mi igyekszünk mindent megtenni, hogy a különböző céges és magán rendezvények résztvevői ne csak hasznosan, hanem luxus körülmények között, kényelmesen és egészségesen töltsék el az időt. A szálloda kiválóan alkalmas konferenciák, szemináriumok, továbbképzések és egyéb céges rendezvények, vagy akár csak közösségépítő kirándulások helyszínére.
    Hajdúszoboszló világhírű fürdőváros, itt található Európa legnagyobb fürdőkomplexuma. A város nagy fejlődése a 20-as években kezdődött, amikor a szénhidrogén-kutatások során gyógyvizet találtak. Ma már a világ minden tájáról érkeznek gyógyulni és felüdülésre vágyó vendégek ide, ahogy nevezik: a strandolók paradicsomába, a természet patikájába vagy a reumások Mekkájába.
    A rendezvények sikeres lebonyolítását a Hotel Silver 5 légkondicionált különterme segíti elő, melyek 10-160 fős konferenciák, tréningek, társas rendezvények, állófogadások lebonyolítására alkalmasak. A főépületünk termei a "Tárgyaló" és a "Bár" termek, amelyek külön-külön, vagy összenyitva is használhatóak, mivel technikai hátteret termenként tudunk biztosítani. Befogadóképességük 50-80 fő közötti, összenyitva 150 fős rendezvény lebonyolítására nyújt lehetőséget. Az új épületben található "Silver I., II. és III." termek a legmodernebb technikával felszerelt, hőszigetelten, hangszigetelten, egymástól teljesen függetlenül szekcionálható, természetes fényt biztosító, berendezés szempontjából szabadon variálható rendezvénytermek. A 3 terem összenyitva 160 fő befogadására alkalmas. Igényelhető technikai eszközök: flip-chart tábla, írásvetítő, diavetítő, vetítővászon, televízió, videó, DVD lejátszó, CD lejátszó, projektor, erősítő, laptop, fénymásoló, telefax, Internet csatlakozás, komplett hangosítás, rádiós és csiptetős mikrofonok, pulpitus.
    A szálloda 170 klimatizált szobával rendelkezik, szállodai épületeink a Mátyás király sétány két oldalán helyezkednek el. A standard szobák csaknem mindegyike erkélyes. A szobákhoz tartozó fürdőszoba zuhanyzóval, bidé-s WC-vel ellátott. Minden szobában található fürdőköpeny, hajszárító, széf, közel 60 csatornás sztereó színes televízió, telefon és minden igényt kielégítő minibár. A szuperior részleg fürdőszobáiban beépített rádió, valamint láb- és testmasszírozó, egy részükben pedig még jacuzzi (hidromasszázs-pezsgőfürdő) is van. A bio-komfort szobák fenyőbútorokkal és Demko Feder ágyakkal vannak berendezve. Két bio-komfort szoba kifejezetten mozgássérült vendégek számára került kialakításra liftes WC-vel és mosdókagylóval.
    A szálloda jó hírét igyekszik növelni a színvonalas éttermi szolgáltatás. Légkondicionált éttermünkben vendégeink a nemzetközi és a magyar konyha remekeit kóstolhatják meg. Étlapunkon minden igényt kielégítő ételválaszték található, amely képviseli az egészséges táplálkozáshoz szükséges választékot is. Éttermünk büféreggelivel, a" la carte és menüválasztásos fõétkezéssel várja a vendégeket. Az étteremhez szezonálisan üzemelő strandterasz csatlakozik, ahol kínálatunk a szabadban elkészített grillételekkel és specialitásokkal van kibővítve. A drinkbár, presszó, valamint tavasztól őszig a strandbár és a vizibár italválasztéka üdítően friss élményt kínál.
    Pihenését még élvezetesebbé és megnyugtatóbbá teszi, ha kitekint a hatalmas strandkomplexumra, ahol egyedülálló látvány fogadja a strandolás kedvelőit. A szálloda belső udvarán 450 négyzetméter vízfelületű medence található, amelynek van külön 8,5 x 25 m-es úszásra alkalmas és fokozatosan emelkedő része is, ahol különböző élményberendezések (vízgomba, vízkések, kétfejes nyakzuhany, két csobogó, vizibár, éjszakai víz alatti világítás) találhatóak. Egy hangulatos fahídon közelíthető meg a vízből kimagasló napozóterasz, amely elválasztja a feszített víztükrű uszodát a látványberendezésektől, valamint a vizibártól, ahol minőségi koktélok közül választhat vagy elfogyaszthatja kedvenc italát. A medence partján napozóágyakat és napernyőt biztosítunk vendégeink számára, s az udvarban gyermekmedence is van. A szálloda újonnan épült szárnyához 400 négyzetméteres külső úszómedence, valamint két gyógyvizes termálmedence tartozik: egy a belső, egy a külső részen. A külső medencék, hasonlóan a másik strandunkhoz, különböző élményberendezésekkel felszerelt. Szállodánk széleskörű wellness szolgáltatással várja vendégeit. A főépületben található két termálvizes medence, Az újonnan épült szárnyhoz 400 négyzetméteres külső úszómedence, valamint két gyógyvizes termálmedence tartozik: egy a belső, egy a külső részen. A szauna, infrakabin, gőzkabin és kondigépek / kardio- és erősítőgépek / igénybevétele szállóvendégeink részére ingyenes. Igény szerint rendelhető vital test- és talpreflex masszázs, indonéz nyak- és fejmasszázs, méregtelenítő implikátor kezelés, a gyógymasszázs szalonban pedig kiropraktika, irisz-diagnosztika, akupresszúra, fitoterápia és reflexológia kezelés.


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió