Kehida Termál Hotel **** Keresés / Térkép   

Kehida Termál Hotel ****

Elérhetőség:
Cím: Kehidakustány 8784 Kossuth u. 62.
Telefon: 83/534-500
Telefax: 83/534-592
Email:
Web:
http://www.kehidatermal.hu
A Zala völgyében Keszthelytől alig 18 km-re található a gyógyvizéről méltán világhírű Kehidakustány, amelynek négycsillagos hoteljében a céges és magánrendezvények résztvevői összeköthetik a hasznos időtöltést a kellemes, testet-lelket felüdítő wellness szolgáltatásokkal. A 120 fő befogadására alkalmas, légkondicionált, sötétíthető konferenciaterem teljes körű média technikával, éttermi szolgáltatásokkal áll a résztvevők rendelkezésére. A Kehida Termál szálloda komplexuma három épületben, összesen 228 férőhellyel várja vendégeit. A Kehida Termál Hotel****, a Hertelendy Ház**** és az Élményfalu*** változatos szobatípusokat kínál konferenciák, szemináriumok, tréningek, illetve wellness hétvégék, családi üdülés, gyógykúrák idejére. Nemdohányzó szobafajtáink között mindenki megleli a számára legkedvezőbb típust: standard és pótágyazható kétágyas szobákat, babaszobákat kisgyermekes családok részére, kontaktszobát mozgáskorlátozott szobát, elnöki lakosztályt, önellátásra is alkalmas családi apartmanokat. A Termál Hotel szobái légkondicionáltak, telefonnal, televízióval, minibárral, szobaszéffel felszereltek. 
    A szálloda a gyógy- és élményfürdővel közvetlen összeköttetésben van, ezért vendégeink akár fürdőköpenyben is kényelmesen átsétálhatnak. A gyógy- és élményfürdő, a szauna világ szolgáltatásai a teljes nyitvatartási időben ingyenesen állnak vendégeink rendelkezésére. Szobai textíliákat, fürdőköpenyt, strandtörülközőt szobai bekészítésként biztosítunk. A 3 hektáros parkban 2600 m2 fedett és szabadtéri vízfelület, illetve 13 medence található a legkülönbözőbb wellness és gyógyászati szolgáltatásokkal
    A wellness olyan egészségtudatos életforma, mely fizikai, szellemi, lelki harmóniát varázsol mindennapjainkba. Ide soroljuk a helyes táplálkozást, a rendszeres mozgást, a különböző szépítő és lazító kezeléseket, a meditációs gyakorlatokat és igazából valamennyi közérzetünket és egészségünket javító szolgáltatást.
Kehida Termál szolgáltatásai: aromafürdő, cardio fitness terem, gyógyfürdő, aqua fitness, gerinctorna, fit-ball tréning, nordic walking, vezetett kerékpártúrák, kozmetika, különböző masszázsok, mozgásszervi terápia, szaunák, infra kabin, aroma- és zeneterápiás kabin, gőzfürdő, pezsgőfürdő, Kneipp taposó, testkezelések (iszappakolás, anticellulit kúra, inno reuma kezelés), jádeköves masszázságy.
    A főépület előtt sorompóval zárt parkoló áll térítésmentesen vendégeink részére.


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió