IIR Magyarország Keresés / Térkép   

IIR Magyarország

Elérhetőség:
Cím: Budapest 1134 Rózsafa u. 13. Klapka Irodaház
Telefon: 1/4597334
Telefax: 1/4597301
Email:
Web:
http://www.iir-hungary.hu

Az Institute for International Research (IIR) a világ egyik vezető, üzleti információkat szállító cége, amely világszerte 45 országban van jelen, és 116 irodával rendelkezik. Cégünk évente mintegy 650 000 vállalati felsővezető és vezető szakember számára biztosít világszerte aktuális szakismereteket, tapasztalatokat és készségfejlesztési lehetőséget konferenciák, tréningek, szemináriumok, e-learning kurzusok, publikációk, kiállítások, valamint szakmai konzultációk szervezésével.

Az IIR 2000 szeptembere óta van jelen a magyar piacon. Cégünk éves szinten mintegy 170, különböző típusú szakmai rendezvényt szervez a vállalati felsővezetők és vezető szakemberek részére konferenciák, tréningek, mesterkurzusok, workshopok és minősített oklevelet adó képzések keretében.

Rendezvényeink szervezését részletes szakmai igényfelmérés előzi meg, amelynek célja a szakemberek elvárásainak megfelelő program összeállítása. Középpontjában elsősorban az adott üzleti terület illetve szektor aktuális eseményei, trendjei, szabályozási kérdései, valamint esettanulmányok formájában részletezésre kerülő, jól hasznosítható vállalati tapasztalatok állnak. A gazdasági kulcsterületek, mint a stratégiai menedzsment, a humán menedzsment, a marketing, a pénzügy, az informatika, a jog, a telekommunikáció, a bankszektor, az energia, valamint egyéb iparágak és szakmai területek aktuális kérdéseit és a piac válaszait mutatják be különböző üzleti szereplők szempontjából megközelítve.

Fórumainkhoz azt a rendezvényformát (pl. konferencia, szeminárium, tréning) választjuk ki, amely a leghatékonyabb módon segíti elő a téma feldolgozását az intenzív ismeretátadás, vagy interaktív tapasztalatcsere illetve célzott készségfejlesztés útján. Az előadásokat kompetens és kiváló magyarországi szakemberek, szakértők tartják, s emellett számos esetben a hallgatóság minél szélesebb körű és naprakészebb tájékoztatása érdekében külföldi előadók is beszámolnak saját, előremutató vállalati gyakorlatukról.

Az IIR elkötelezett a szakmai függetlenség mellett: szakfórumainkon az adott téma objektív, minél több aspektusból történő bemutatását tartjuk szem előtt. Rendezvényeinket minden esetben maguk a résztvevők is értékelik, minősítik, ezzel is ösztönözve minket az egyre magasabbra helyezett követelményszint teljesítésére és ügyfeleink elégedettségének megőrzésére.

A rendezvénypiacon elkerülhetetlen rugalmassággal és ügyfélközpontúsággal mindig is arra törekedtünk, hogy minőségi és elérhető szolgáltatásokat tudjunk nyújtani, ezért nyílt képzéseink mellett immár 2 éve a megrendelőre testreszabott belső (zárt) képzésekkel ill. akkreditált intézményi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Tekintse meg honlapunkon változatos és gazdag portfoliónkat!





Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió