Comp-let Event&Party Service Kft. Keresés / Térkép   

Comp-let Event&Party Service Kft.

Elérhetőség:
Cím: Budapest 1139 Teve utca 41.
Telefon: 1/2313070
Email:
Web:
http://complet.hu/
Kis Péter (Ügyvezető)
A rendezvénypiacon a Comp-let Event&Party Service 15 éves múlttal rendelkezik, mely ékes bizonyítéka, hogyan találkozik a fiatalos lendület a  szakértelemmel és a tapasztalattal.

A Comp-let Event&Party Service ügynökség és party service egyben!

– Önálló, saját infrastruktúra (iroda, eszköz- és bútorpark, konyha, járműpark)
– Megbízható humánerőforrás (rendezvényszervezők, akik nem csak a catering területén szereztek szakmai tapasztalatot, lebonyolítók, felszolgálók, saját dekoratőr) 
– Nagy múltra tekintő, sokrétű kapcsolatrendszer a rendezvénypiacon (beszállítói és alvállalkozói kapcsolatok helyszínekkel és rendezvényszolgáltatókkal, mely versenyképes ajánlatot eredményez)
– Személyre szabott rendezvényötletek és ajánlatok

https://complet.hu/rendezvenyszervezes/

A hagyományos COMP-LET PARTY megoldások mellett egyre népszerűbbek a költséghatékony DELIGHT és az exkluzív DEGUSTA partik. Az előbbinél környezetbarát és újrahasznosítató eszközökkel fantáziadús megoldásokkal tudja emlékezetessé tenni a „válságköltségvetést” is kielégítő rendezvényt. 

A DEGUSTA BITEBAR a fogadások világszínvonalú új formáját mutatja be, amikor a modern konyhaművészet minden trükkjét felhasználva a szakácsok frissen készítik el és világító pulton kínálják a harmincféle ínyencséget tartalmazó falatkákat.
https://complet.hu/catering/



Helyszínválasztás

- Egy-egy helyszínen a hosszú évek során többször is dolgozva: megalapozott helyszínismeret, jó kapcsolat, kedvezmények, ötletek
– Helyszínpiac sokrétű ismerete: a megrendelő számára ismeretlen helyszínek vagy lehetőségek, amelyek rendezvénycélra használható területek

https://complet.hu/rendezvenyhelyszinek/

Tervezés
A Comp-let Event&Party Service
  1. rendezvénytapasztalatokon alapuló rutinnal, játszi könnyedséggel kiszámolja, megtervezi a rendezvény berendezését (elfér-e a helyszínen és hogyan)
  2. kitalálja és megtervezi a programot, legyen az szórakoztató jellegű, vagy aktivitásokkal tűzdelt: fellépők, szórakoztató produkciók, játékok, szabadidős elfoglaltságok, versenyszámok, aktív és passzív programok széles tárházával színesíti rendezvényét
  3. a helyszínhez, programhoz, arculathoz dekorációt, látványtervet készít
Szervezés

Rendezvényt szervezni mindenki tud – a Comp-let Event&Party Service profi módon, teljes körűen! Nem kerüli el a figyelmét a legapróbb részlet sem!
Bizonyítéka: széles körű referenciája (ügynökségi és partneri kapcsolatok)

– Ügynökségi cateringbeszállítóként megrendelőink háttérként használják rendezvényszervezői tapasztalatukat (helyszíntervezés, kialakítás, rendezvényötlet, szervezői kapcsolatok)
– Partnerkapcsolataik mindent egy kézben tudhatnak

Lebonyolítás

– Maximális gondossággal, mert az Ön rendezvénye a sajátjuk is!
– Felkészültek a legváratlanabb helyzetekre is, azonnali megoldással segítik a sikeres rendezvény megvalósulását

A Comp-let Event&Party Service az üzleti típusú rendezvények mellett a magánrendezvények közül az esküvők magas színvonalú szolgáltatója is!
https://complet.hu/eskuvo/

Születésnapja alkalmából idei megrendelőinek születésnapi meglepetéssel kedveskedik:

A Comp-let Event&Party Service a Magyar Rendezvényszervezők Szövetségének a tagja!

Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió