Hotel Magistern***+ Keresés / Térkép   

Hotel Magistern***+

Elérhetőség:
Cím: Siófok 8600 Beszédes József sétány 72.
Telefon: 84/519-600
Telefax: 84/519-601
Email:
Web:
http://www.hotelmagistern.hu
A páratlan balatoni panorámájú siófoki 110 szobás Hotel Magisternben gyönyörű környezetben korszerű körülmények között tarthatják meg akár nagyobb konferenciájukat, akár kisebb csapatépítő tréningjüket, szemináriumukat, céges kirándulásukat. Jól felszerelt konferencia-termeinkben bármilyen céges vagy magán rendezvény lebonyolítására van lehetőség. A vendégeket a kávészünetekben szendviccsel, süteménnyel, üdítővel kényeztetjük, az ebédet és vacsorát kitűnő konyhánk szakácsai biztosítják.
A hivatalos rendezvények után a résztvevők a szálloda saját balatonparti strandján vagy hideg idő esetén belső wellness részlegünkben frissülhetnek fel. A Magistern Hotel finn szaunával, gőzfürdővel, melegvizes pezsgőmedencével, úszómedencével, masszázzsal, szoláriummal, kondicionáló teremmel, fodrászattal, manikűr-pedikűrrel, kozmetikával kényezteti az érdeklődőket.
Lehetőség van a vendégek sportolására is: az úszás mellett foci-, tenisz- és minigolf pálya, ping-pong asztalok állnak a vendégek rendelkezésére. 
A fürdőszobás balkonos szobákból felejthetetlen látvány nyílik a Balatonra, s a napfelkelte vagy a napnyugta élménye hosszú ideig emlékezetessé teszi a rendezvényt.





Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió