Duna Relax & Event Hotel**** Keresés / Térkép   

Duna Relax & Event Hotel****

Elérhetőség:
Cím: 2300 Dömsödi út 1-3.
Telefon: 24/523-230
Email:
Web:
http://www.wellnesshotel.hu

Budapesttől alig 50 km-re a Kis-Duna partján harmonikus környezetben található a ráckevei Duna Relax& Event Hotel****, ahol családias és békés környezetben lehet megtartani a különböző céges és magán rendezvényeket, akár csapatépítő programokat, családi napot, konferenciát, termékbemutatót.

A tízéves szálloda történetét folyamatos újítások és bővítések kísérték. A 45 légkondicionált szoba többsége a festői Dunapartra néz. Két szobát kifejezetten az  allergiában szenvedő vendégeik részére alakítottak ki. A szobákban felhasznált nemes anyagok különleges hangulatot teremtenek. Igényes kialakítású fürdőszoba, minibár, számítógép csatlakozási lehetőség, valamint televízió tartozik a szobákhoz. Mindenkinek biztosítanak fürdőköntöst az érkezéskor. A legfelső emeleten találhatók a bioszobák, ahol speciális falfűtés és falhűtés van, az ágyban pedig Demco bio matracok és gyapjútakaró áll a vendégek rendelkezésére. A fürdőszobákban jacuzzi vagy zuhanytemplom jótékony hatását élvezhetik a vendégek. A gardróbok illetve ajtók díszein Ráckeve látképeit jelenítették meg. 

A rendezvények résztvevői a tanácskozások után a wellness részlegben frissülhetnek föl: igénybe vehetik a 18 méteres úszómedencét, az élményfürdőt, a jacuzzit, az infrakabin előtt található gerincmelegítő padot, a hideg-meleg vizes váltó lábfürdőt, a kavicsos talpmasszázst, a gőzfürdőt, a forró finn szaunát, az aromaterápiás langyos szaunát, a sókamrát, és a teabárban gyógyfüvekből készült teákkal segíthető elő a méregtelenítés. A szálloda épülete melletti csendkert, a fák, a halastó nyugalmat árasztva segítik elő a kikapcsolódást. 



Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió