Határok Nélkül Rendezvény- és Kiállításszervező Iroda Keresés / Térkép   

Határok Nélkül Rendezvény- és Kiállításszervező Iroda

Elérhetőség:
Cím: Budapest 1113 Ábel Jenő u. 22.
Telefon: 1/467-0356
Email:
Web:
http://www.hataroknelkul.hu
Halász Györk (ügyvezető igazgató)

A Határok Nélkül Iroda több éve szervez a hazai cégek részére színvonalas nemzetközi rendezvényeket, kiállításokat, konferenciákat Magyarországon és Kelet-Európa országaiban. 2000-ben elnyerte a Magyarország legsikeresebb vállalkozása díjat. A pozitív visszajelzések, a konkrét kapcsolatok kialakulása az eddigi rendezvényszervezéseink sikerét igazolják. A Határok Nélkül Iroda elsődleges feladatának tartja partnerei magas színvonalon történő kiszolgálását, piacra jutásuk elősegítését a legmegfelelőbb esemény megvalósításával. Bővebb anyagot a www.hataroknelkul.hu címen talál.

Rendezvényszervezés

Cégünket fiatalos dinamizmus jellemzi, és szakértőink munkája azt eredményezi, hogy szolgáltatásainkat megbízhatóság, magas színvonal, folyamatos megújulás, színes ötletek, meglepetések jellemzik. Célunk a rugalmasság és a minőség megőrzése, valamint partnereink maximális kiszolgálása.

Szolgáltatásaink teljes körű kivitelezéssel:
  • családi napok: kikapcsolódás a cég minden dolgozójának és családtagjaiknak.
  • sportnapok: céges sportnapok zöldövezetben, igény szerint víz közelben. Képzett moderátorokkal levezetett izgalmas, változatos programok.
  • promóciók, reklámkampányok
  • konferenciák, szakmai találkozók, szimpóziumok
  • nyílt napok, teszt-vezetés
  • álló- és ültetett fogadások, díszebédek és díszvacsorák, koktél partik
  • karácsonyi-, mikulás party: céges rendezvények családtagokkal együtt vagy cégpartnereknek.
  • csapatépítő tréningek, diákversenyek: interaktív tréning az együttlét örömén túl azon a tanulságon át, mely a résztvevők munkahelyén is alkalmazható.

Kiállításszervezés

Nemzetközi szakmai kiállítások teljes körű szervezésén keresztül járulunk hozzá évek óta a magyar cégek, termékek és szolgáltatások külpiaci sikeréhez. A Határok Nélkül Iroda elismertségének és sikerének titka széleskörű külföldi kapcsolatrendszerén túl a naprakész információk rugalmas szolgáltatása, a precíz, pontos ügyintézés. Sikeres közreműködésünknek köszönhetően partnereink költségtakarékosan oldhatják meg a kiállításon való megjelenésüket, állami támogatások igénybe vételével. Európai Uniós pályázati források elnyeréséhez támogatást nyújtunk, s szívesen adunk szaktanácsadást a közszervek felé történő elszámolási procedúrához. Amennyiben bármilyen további információra van szüksége, keresse munkatársainkat!

EU projektek

A Határok Nélkül Iroda mind partnerként, mind koordinátorként tagja olyan nemzetközi projekteknek, melyek a Leonardo da Vinci program keretein belül magas színvonalú, az új EU-s országok gazdasági felzárkóztatását is elősegítő tananyagok kidolgozását tűzték ki célul.
Irodánk a tananyag kidolgozásán túl aktívan részt vállal a tananyagokhoz kapcsolódóan igényfelmérésben és a képzések szélesebb körben való megismertetésében.


Határok Nélkül Rendezvény- és Kiállításszervező Iroda

Cím: 1113 Budapest, Ábel Jenő u. 22.

 

Tel.: +36-1/467-0356, +36-1/467-0357

Rendezvények: +36 70 322 8812

Fax:+36-1-422-0555

Kiállítások: +36 70 388 4953

E-mail: hataroknelkul@t-online.hu

Pályázatok: +36 70-385 5681




Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió