Arhív kiállítások -> Slimexpo kiállítás

Slimexpo kiállítás
Időpont:2011.03.11.->2011.03.13.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Szervező:

Elérhetőség:
Cím: , .
Web:
E-mail cím:

2011. március 11-13 között kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában Kanada és Japán után először Magyarországon a Slimexpo fesztivál. Az esemény a karcsúság, szépség, egészség témakörre fókuszál, hangsúlyozva az egészséges életmód, a lelki harmónia és a külső szépség összefüggéseit. A rendezvény 4000m2-en valósul meg komoly szakmai háttérrel.

Kiállítóként megjelennek a különböző szépségszalonok, wellness és spa szolgáltatók, fitness termek, alakformáló szalonok, jóga és mozgásstúdiók, plasztikai sebészetek, natur kozemtikumok forgalmazói illetve bio élelmiszerek forgalmazói és gyártói.

A rendezvényt változatos előadások, színpadi programok, mint pl. Super Size Fashion Show alakformáló ruhadarabokkal, illetve látványkonyha diétás főzőshow-val teszi még érdekesebbé és vonzóbbá a nagyközönség számára.

Örömmel üdvözölnénk Önöket is a kiállítók között!

Miért érdemes megjelenniük a fesztiválon?
A medián által végzett piackutatási adataink szerint 40 ezer potenciális érdeklődőt várhatunk az eseményre, melynek fókuszcsoportja az az AB státuszú réteg, akikben felmerült az igény a tudatos életvezetésre, az egészséges életmódra, a mozgással és aktív pihenéssel egybekötött életvitelre.

A fesztiválon a szállodák közvetlen módon találkozhatnak célcsoportjukkal, akik számára hosszú hétvégés vagy 1 hetes wellness szolgáltatásokhoz kapcsolódó diétás/fogyókúrás menüvel kiegészült csomagokat kínálhatnak.
 
Ezáltal
• növelhetik a vendégéjszakák forgalmát,
•  új vendégkört érhetnek el,
•  illetve erősíthetik a belföldi egészség turizmust.

A szállodák wellness szolgáltatásaikhoz csatolt egészség vagy diétás menüvel, valamint aktív kikapcsolódást nyújtó egyéb szolgáltatásaival azt a réteget érik el, akik részéről egyre nagyobb igény mutatkozik az egészséges táplálkozás, az egészséges életmód iránt, illetve fontosnak tekinti a testi-lelki egészség mellett a fitt külsőt is.

Kiállítói jelentkezési határidő: 2011. február 10.

További információ:
www.slimexpo.hu